Fotografiranje obitelji Facebook

Studio

Ovo je moja oaza kreativnosti, igre, ideja i mašte. Ovdje se stvaraju uspomene, priče i fotografije koje vesele sve roditelje, djedove, bake...

Zatražite ponudu i
rezervirajte svoj termin

098 737 647
Fotografiranje trudnica i bebaclickbydanijela@gmail.com
Fotografiranje obitelji Facebook facebook/clickbydanijelabokulic
Fotografiranje obitelji

index2Studio se nalazi u Zagrebu na Vrbanima. Osim u studiju fotkanje se odvija vani u prirodi ili u vašem domu, opcija ima mnogo a vi birate prema svojim željama i idejama.

Za svako fotografiranje na raspolaganju su rekviziti kao što su dekice, košare, igračke, autići, fotelje, assesorize za djevojčice i dječake te dodaci fotografiji kao što su razne pozadine i ukrasi. Svi rekviziti na fotografijama na stranici su vlasništvo studija. Ukoliko se fotografiranje odvija u prirodi ili u vašem domu uz profesionalnu opremu i rasvjetu, donosim i rekvizite primjerene za dob djeteta.

Vrijeme fotografiranja prilagođava se djeci i traje koliko treba odnosno koliko traje raspoloženje djece i roditelja.  Prosječno to bude 1,5-2 sata.  Kako klincima i klincezama ne bi bilo dosadno fotkanje se pretvara u igru i zabavu. Uvijek se trudim za njih smisliti neku zanimljivu priču, otkriti neku tajnu ili samo pričati kako bi ih nasmijala i opustila a na kraju naravno dobiju i malu nagradu , nemojte me mrziti 😉

Mnoge mame pitaju kada je najbolje doći na fotkanje. Uvijek!  Nikada nisu premali niti preveliki jer svako razdoblje ima svoje čari i trenutke koji su neponovljivi.