Fotografiranje obitelji Facebook

Priča o Click by Danijela Bokulić

Click by Danijela Bokulić nastao je iz ljubavi prema fotografiranju ljudi, djece, beba, trudnica i svih onih trenutaka koji čine obitelj.

Zatražite ponudu i
rezervirajte svoj termin

098 737 647
Fotografiranje trudnica i bebaclickbydanijela@gmail.com
Fotografiranje obitelji Facebook facebook page
Fotografiranje obitelji

Moja priča je vrlo jednostavna. Kao i svaka mama željela sam zamrznuti svaki trenutak odrastanja, svaki osmijeh, prvi zubić, puzanje, prve korake…i tako su moje fotografije postale piča o mom malom dječaku. To se svidjelo mnogima i nastala je ljubav!

Često se sjetim vremena kada je moja mrvica bio …baš mrvica.

I nije od toga puno prošlo, nikako, par  ljeta i 3 jeseni. A sada… Naučili smo ga mnoge stvari, kao i svi roditelji. Sam jede, trči, skače, viče priča, pjeva i izmišlja priče i probleme, prijatelje, događaje, snove i želje…a do jučer je bio, ne veći od mamine ruke.

Dok sada uživam u pažnji, poljupcima, zagrljajima i beskrajnim pričama…još malo pa ću moliti za poljubac, sam će čitati priče a gusari, dinosauri i spiderman će odavno prestati biti popularni.

Svi mi jurimo kroz život i svjesni smo toga ali vrijeme ne možemo zaustaviti. Tada, dođe trenutak kada nam bude žao što nismo češće bili u parku, čitali duže priče, više se posvetili gusarima i princezama, više fotografirali sve te drage trenutke koji postanu sjećanje.

Vaša beba je stigla iz rodilišta i želite zabilježiti te prve pahuljaste i nježne trenutke kod kuće?
Vašem dječaku je ispao prvi zub a taj goofy osmijeh topi vaše srce?
Vaša djevojčica želi nositi kaubojske čizme po cijeli dan i vi znate da će ih jednoga dana prerasti? Svaka obitelj ima svoju priču a one najljepše su upravo o odrastanju, gusarima, princezama i kaubojima…

Dokumentiranje priče o životu, odrastanju malih bića, svemu što su sada i što će postati svim roditeljima je važno. Dopustite da budem dio vaših priča a vi mojih fotografija.